020-8100275

Welkom bij Bread&Salad

Welkom bij Bread&Salad ‘home made lunch’, waar de pure smaken nog tot uitdrukking komen. In een wereld waarin tijd geld is, en men de lunch tijd vergeet voor het werk, creëert het concept Bread&Salad ‘home made’ een rustpunt dat nodig is om nieuwe energie op te doen. Er ontstaat tijd die nodig is voor onderlinge communicatie, maar dan net even anders: ontspannen met een door je zelf aan de buffet tafel samengestelde gezonde brood&salade lunch.

Wij verzorgen op maat de dagelijkse lunch bij diverse gerenommeerde bedrijven. Men kan genieten van een rijk gevarieerd lunchaanbod van dagverse product uit eigen keuken, flexibel aangepast aan de specifieke wensen van het moderne bedrijf. Voor onze contract catering cliënt verzorgen wij voor diverse gelegenheden op locatie de Meetings&Coffee en Borrels&Diners concept.

Door onze ervaring te koppelen aan statistieken, waarborgen wij onze belangrijkste kracht: betrouwbaarheid, kwaliteit en continuïteit.

Bread&Salad werkt op locatie met een groep enthousiaste , goed opgeleide medewerkers.
Er loopt een constante informatiestroom via korte communicatielijnen om in te spelen op uw wensen en de service op hoog niveau te houden.

Een dag uit het leven bij Bread&Salad

Meer informatie